DENİZ OTOBÜSÜ İLE AKDAMAR ADASI GEZİSİ

VAN TÜRK TELEKOM FEN LİSESİ GEZİLERİ

25.09.2022 2081

25-09-2022PANSİYONDA KALAN 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

✔️ Akdamar Adası Gezisi için size vermiş olduğumuz Veli İzin Belgesini velilerinize imzalatarak en geç Pazartesi (26 Eylül 2022) Öğlen Arasına kadar teslim etmeniz gerekmektedir.

✔️ Gezi *1 Ekim 2022 (Cumartesi)* günü olacaktır.

✔️ Sabah pansiyonda kahvaltı yaptıktan sonra 8.30'da otobüsle marinaya ve oradan da deniz otobüsüyle Akdamar Adasına gidilecektir.

✔️ Gezi en geç saat 15.30'da sonlanacaktır.

✔️ O gün sivil kıyafetlerle gelebilirsiniz.

✔️ Sırt çantanızda su, atıştırmalıklar ve hava şartlarına göre kıyafet getirmeniz tavsiye edilir.

✔️ Gezide toplamda 70 öğrenciye, 10 öğretmen ve 2 idareci eşlik edecektir.

✔️ Gezi, okul pansiyonunda kalan öğrencilere moral, okula ve şehre alışma sürecini hızlandırma, motivasyon gibi faydaların yanı sıra daha önce bir çoğunuzun yaşama fırsatı bulmadığı aktiviteleri tecrübe etme ve bir ören yerini tur rehberi eşliğinde gezme fırsatı gibi birçok fayda sağlayacaktır.

✔️ Veli İzin Belgesi yanında mevcut olmayanlar burayı tıklayarak indirip yazdırabilirler.